Отличие за Легалекс на правните награди на Corporate LiveWire 2015

10 декември 2015

На 9-ти ноември 2015 год., Адвокатско съдружие ЛЕГАЛЕКС бе обявено за победител в категорията най-добра кантора по Търговско право в България на ежегодните правни награди на Corporate LiveWire 2015.

Коментирайки високото ниво на конкуренция през последните 12 месеца Директорът на Нарадите,  Лия Джоунс каза: "Корпоративните победители на правните награди на LiveWire са се доказали като професионалисти от висок калибър, показващи силна мотивация и фантастични резултати в рамките на правната общност. Ние сме изключително горди с всички наши победители и имаме желанието да видим как те ще продължат да демонстрират своята ангажираност в бъдеще".

В отговор, адвокат Слави Микински, управляващ партньор Правни услуги в Kreston BulMar изрази благодарността си с думите: "За нас е чест да спечелим наградата на Corporate LiveWire за най-добра кантора по Търговско право в България през 2015 г. Ние вярваме, че това е едно истинско признание за големите усилия на нашия екип в LEGALEX да отговори на най-високите стандарти в областта на правни услуги както в българския, така и европейския пазар."

Назад към публикации