Абонаментно правно обслужване

Правната рамка става все по-детайлна и разнообразна и на практика е невъзможно за един юрист да разбира еднакво добре от всички области на правото и да предоставя адекватна правна помощ. Сключването на абонаментен договор за правно обслужване с адвокатска кантора осигурява възможност на клиента за контакт с повече от един юрист.

Кантората ни е специализирана в бизнес консултирането, поддържаме висока експертиза във всички области на правото, необходими за създаването, управлението и функционирането на един бизнес. Благодарение на екипа в кантората, ние реагираме по-бързо и по-адекватно на поставените въпроси, дори в случаите на натрупване на повече казуси. Чрез членството си в международни мрежи предоставяме защита на наши клиенти и извън страната.

Предоставената правна помощ от наша страна е постоянна и  непрекъсваема услуга. Клиентите ни, които избраха да „изнесат” тази услуга и ние обслужваме от години, имат винаги на свое разположение повече от един юрист за контакт. В тази връзка, техният правен консултант никога „не се разболява и не излиза в отпуск”.

Назад към услугите